+8618566206176info@df-led.top

Kategorijo izdelkov

Dodaj: Tla 5, Building A, No.2, Chuangye cesti 5, Jiangbian industrijski Park, Songgang Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kitajska

Tel: +86-755-33133869
Faks: +86-755-29945819-803

E-pošta: info@df-led.top

Dom > Novice > Vsebine

LED razsvetljava proizvodov v Japonska trg

Prvi, Japonska LED osvetlitev standarde certificiranja


Glede Te informacije raziskavo, Japonska pa je ni uradni LED osvetlitev varnostnih standardih in certificiranja. Japonska električna svetilka Manufacturers Association pripravi Japonska industrijski standard (JIS) za LED svetilke varnostne specifikacije izvirne podatke, pa to odobri le do naslednjega leta. Trenutno nizka cena LED luči zasedajo celoten trg, uvedbo standardov za LED razsvetljavo neizbežna, čezmorskih podjetij zdaj želite vnesti japonskem trgu lahko nanaša na naslednje dve standarde certificiranja.


1, JIS certificiranje (Japonska industrijskih standardov)


JIS certificiranja je nacionalni industrijski standard zakoni in priznana, prostovoljni standardi. JIS standarde certificiranja za merilne metode morali preveriti število, mere, funkcijo in varnostne vidike modela izdelkov. Kdaj kakovosti proizvodov v skladu s JIS standardi za zagotavljanje kakovosti, lahko brez težav dajo v Japonska trg. Čezmorskih trgih skupno 12 držav in regij zdaj uporabo JIS standard za certifikacijo: Koreja, Severna Koreja, Kitajska Tajvan, Kitajska, Indonezija, Filipini, Mjanmar, Tajska, in Vietnam, in Malezija, in Indija in Mehika.


2, PSE certificiranja


Hotel vstopiti Japonska trg elektro podjetja, je varnost PSE obveznega certificiranja. PSE je 2 vrste potrditvenih oznak: PSE Diamond Potrditvena oznaka (obvezna) je bil uporabljen za določen izdelek, PSE krog znamk (prostovoljno) se uporablja za certificiranje neopredeljene produkta. In to spričevalo samo Japonska prevzeti odgovornost proizvajalcev ali uvoznikov, ne pa tujih proizvajalcev, v Japonskem zelo strogega certificiranja in ima visok ugled.